niger.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Niger

Fastighet till salu i Niger
Niger är ett landlockerat tillstånd i Västafrika. Det gränsar mot norr med Algeriet och Libyen, i öster med Tchad, i söder med Nigeria och Benin och i väst med Burkina Faso och Mali. Huvudstaden är Niamey.

Liksom i alla afrikanska länder är det inte lätt att hitta stora möjligheter på fastighetsmarknaden, men Niger, tack vare sin exponentiella befolkningstillväxt och regeringens utvecklingspolitik, upplever en speciell och privilegierad situation.


Mer än 1,3 miljoner människor bor, arbetar och spelar i huvudstaden i Niamey, vilket gör det till det äkta mänskliga hjärtat av Niger.
Niger har en låg mänsklig täthet, vilket är anledningen till att bostads- och fastighetsbjudandet lovar många möjligheter för investerare som är intresserade av att köpa fastigheter till salu i Niger.

Regeringen strävar efter att locka så många investerare som möjligt att investera i fastighetsmarknaden i landet och har gett vägen till många renoveringar i stadscentrum som Niala Niamey, Zinder Saboua, Diffa Shawa och Taoua Sokola).
När det gäller fastigheter till salu i Niger är detta ett land med stor potential som också bidrog till tillväxten inom gruv-, olje-, jordbruks-, energi- och infrastruktursektorerna.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 38945

Försäljning Lagerhus/Ladugård, Niger, Niamey, Niamey, Niamey Industial Zone

20,836,273.96SEK
Försäljning
Lagerhus/Ladugård

24000 m²
Byggnad och lastbil parkering 12 400m²
Cod. 27313

Försäljning Villa, Niger, Niamey, Niamey, Niamey

Reserved negotiation
Försäljning
Villa

250 m²
villa till salu
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB